West Virginia

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din West Virginia

Proprietate de vânzare în Virginia de Vest

Virginia de Vest este un stat federat din Statele Unite ale Americii, situat în regiunea Appalachian, în estul Statelor Unite. Capitala este Charleston.

Se învecinează cu Virginia în sud-est, cu Kentucky spre sud-vest, Ohio către nord-vest, Pennsylvania către nord și Maryland către nord-est.

Piața imobiliară din SUA a făcut bine până în prezent în 2018, vânzătorii beneficiind în majoritatea statelor. În general, există o cerere pentru vânzarea de proprietăți multiple în vest. Legile fiscale recente au majorat salariile pentru mulți americani. Multe state dispun cu disperare de proprietăți mai ieftine pe piață în loc de proprietăți de la jumătatea superioară.

Dacă sunteți interesat să cumpărați o nouă proprietate în Virginia de Vest, este timpul să luați măsuri. Deși este o piață competitivă în majoritatea zonelor, ratele dobânzilor sunt cele mai scăzute și ar trebui să rămână așa de mult timp. Experții în domeniul imobiliar prognozează că ratele dobânzilor ipotecare vor crește până la sfârșitul anului 2018, ceea ce ar putea duce la scăderea piețelor imobiliare în diferite state.

Proprietăți noi de vânzare în Virginia de Vest au fost introduse pe piață în zonele din Charleston, Huntington și Parkersburg în luna februarie.

De vreme ce statutul de piață imobiliară din Virginia de Vest coincide adesea cu performanța bună a pieței muncii, este o idee bună să luați în considerare și acești factori.

În acest an, îmbunătățirea pieței muncii pentru Virginia de Vest pare promițătoare. Acesta a înregistrat o creștere de 0,4%. Cele mai multe dintre aceste noi locuri de muncă au fost în industria de agrement și ospitalitate, dar și în sectorul comercial, al transporturilor și al serviciilor publice.

Morgantown a fost unul dintre primele orașe care au avut o cerere mare de proprietăți de vânzare în Virginia de Vest, ca urmare a căderii economice a națiunii. Și cercetarea a clasat Morgantown ca a zecea cea mai bună cetate a orașului pentru a-și desfășura activitatea.

Orase precum Fairmount au avut succes deoarece au fost una dintre cele mai stabile piețe imobiliare din țară.

Un alt exemplu excelent al economiei în creștere și a pieței imobiliare din Virginia de Vest este piața imobiliară Charleston.

Valoarea estimată pentru proprietățile de vânzare din Virginia de Vest a crescut cu 1,1% în ultimul an. Și este de așteptat ca piața imobiliară să crească la 3,6% până în 2019. Odată cu îmbunătățirea pieței imobiliare din toată țara, experții consideră că chiar și piața imobiliară din Virginia de Vest va fi bine pe tot parcursul anului 2018

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB